Workshops

Schilder en schrijf!

01_organiseert

Op zaterdagen door het jaar heen organiseert Esther Hafkenscheid in samenwerking met Tiny Elema (foto) dagworkshops schrijven en schilderen.

De wisselwerking tussen woord en beeld werkt stimulerend op het creatieve proces. We beginnen met een collage, die we in woorden vangen. Daarna gaan we aan de slag met acrylverf. Het beeld gebruiken we weer als uitgangspunt voor het verdere verloop van het verhaal.

De inloop is vanaf 9.30 uur en de afsluiting om 15.30 uur.

De prijs bedraagt € 50, – inclusief koffie/thee en lunch en alle materialen.

 

Schrijfmiddag met je eigen groep

02_organiseert

Wil je jouw team, je familieleden, jouw vrienden- of vriendinnengroep uitnodigen om samen een verhaal te schrijven?

Esther Hafkenscheid heeft een spannend programma voor elke groep: of je nu voor elkaar wilt schrijven, een belangrijke gebeurtenis samen wilt voorbereiden of gewoon eens lekker met de anderen in je groep wilt lachen om een verhaal met een onverwachte, humoristische wending.

Je kunt jullie eigen voorkeuren aangeven, maar het is ook mogelijke om een keuze te maken uit de beproefde concepten. Zo is er het doorgeefverhaal in niet eerder vertoonde vorm, de ontsporende speech, de enerverende schrijfsportcompetitie.

Een dagdeel duurt van 9.30 tot 12.00 uur (zaterdag) of van 14.00 tot 16.30 uur (woensdag, donderdag of zaterdag).

Kosten per deelnemer bedragen € 10,- met een minimum afname ter hoogte van
€ 80,- per dagdeel.

Schrijfwedstrijden

Eens per twee jaar organiseert Esther Hafkenscheid een schrijfcompetitie rond een actueel thema. Deze wedstrijden worden aangekondigd op deze website en ook op schrijfwebsites, Facebook en Twitter.

Ook fungeerde zij schrijf wedstrijden als jurylid bij van andere organisaties.